Praktisch

Tijdsduur en tarief

Het eerste consult duurt ongeveer 1.30u en kost 70 euro.
De consulten daarna duren gemiddeld 1.15u en kosten 60 euro.

Terugbetaling

Na elke consultatie ontvang je een ‘attest osteopathie’ dat je kunt aanbieden aan het ziekenfonds. De meeste ziekenfondsen bieden tussenkomst van 10 euro per consult. Het totaalbedrag per jaar ligt rond 50 euro.

Sommige aanvullende verzekeringen bieden een hogere terugbetaling voor osteopathische zorg. Meer informatie hierover kun je best inwinnen bij je verzekeraar.

Een afspraak vastleggen

Maak een afspraak in Brugge: telefonisch of per e-mail.

*Omdat ik het belangrijk vind om tijdens de sessies zo aanwezig mogelijk te zijn, beantwoord ik op die momenten geen oproepen. Als je een bericht inspreekt bel ik je eerstdaags terug.

*Gelieve een afspraak minimum 24u op voorhand telefonisch te annuleren. Zo kan ik iemand anders een afspraak aanbieden en hoef jij geen vergoeding te betalen.

Nieuw: Het concept ‘uitgestelde sessies’

De huidige energiecrisis slaat merkbaar een kloof op financieel vlak. In de praktijk krijgen we steeds vaker te maken met cliënten die de nood voor ondersteuning voelen, maar dit niet of nauwelijks kunnen betalen. Anderzijds zijn er ook mensen die genoeg geld hebben en anderen graag een hart onder de riem willen steken.

Daarom past Jasper nu het principe van uitgestelde sessies toe in de praktijk. Volgens dit gekende concept dat de meeste mensen zullen kennen van de ‘uitgestelde koffie’, kun je een meerprijs naar keuze betalen die Jasper aan de kant houdt voor een toekomstige klant. Dit geld gaat volledig naar één of meerdere cliënten om het gewicht van sessies draaglijker te maken.

Spreek Jasper erover aan als je vragen hebt, graag zou bijdragen of nood hebt aan een korting uit deze portefeuille.